Monday, October 8, 2018

INFORMATII PRELIMINARE - INSCRIERI & RETRAGERI

MODULUL 1: ETICĂ ȘI INTEGRITATE ACADEMICĂ; 
MODULUL 2: CONDUITA CERCETĂRII ȘI SCRIERE ACADEMICĂ 
(Ambele module sînt obligatorii)

A. LICENȚĂ - CURS OPȚIONAL

SERII:
Seria 1. PROF. UNIV. BOGDAN ȘTEFĂNESCU  - joi 14:00-16:00, Amf. Bogdan
Seria 2. CONF. UNIV. DRAGOȘ IVANA - joi 10:00-12:00, Amf. Shakespeare
Seria 3. LECT. UNIV. ANDREEA PARIS – marți 10:00-12:00, Amf. Bogdan

ATENȚIE!!!
- Cei ce doresc să urmeze acest curs trebuie să completeze formularele de înscriere pentru cursul de Etică și Integritate Academică (EIA), care se găsesc aici:
  • Seria 1 (joi 14:00-16:00) – AICI;
  • Seria 2 (joi 10:00-12:00) – AICI;
  • Seria 3 (marți 10:00-12:00) – AICI.
- Cursul se va desfășura în trei serii și are caracter opțional (adică înscrierea și participarea nu sînt obligatorii, dar cei care aleg să se înscrie sînt obligați, odată înscriși, să urmeze și să promoveze acest curs la fel ca pe oricare altul). 
- Date fiind constrîngerile legate de spațiile de învățămînt, de spațiile din orar și efectivele de profesori, nu putem organiza decît 3 serii a cîte maxim 130 de studenți. Accesul în cele 3 serii se va acorda în ordinea înscrierilor pînă la atingerea numărului maxim de studenți la fiecare serie.

Regulamentul studentului FLLS prevede data limită de 15 octombrie pentru definitivarea listelor de studenți înscriși la cursurile opționale. Am hotărît să extindem acest termen pînă la 22 octombrie, data pînă la care vom accepta retrageri și noi înscrieri (acestea se pot face prin completarea unui formular - informații la Inscrieri și retrageri de la cursul opțional EIA - link). 

N.B. Odată expirat acest termen, studenții care nu au operat retragerea se consideră membri ai cursului opțional și sînt obligați să îl promoveze prin îndeplinirea obligațiilor impuse de acel curs.


GENERALITĂȚI
Statutul cursului este OPȚIONAL.
- Studenții vor verifica la secretariatul/direcția departamentului de care aparțin care este politica privitoare la acest curs.
La unele departamente, cursul figurează în planurile de învățămînt ca opțional de anul I, la altele, ca opțional de anul al 3-lea, dar – ATENȚIE !!! – în acest caz orele se efectuează în anul I, iar creditele aferente cursului se iau cu anticipație în contul anului al III-lea (adică NU SE CONTABILIZEAZĂ/NU CONTEAZĂ PENTRU ANUL I !).
De asemenea, se poate ca la unele departamente studenții să aibă obligația să parcurgă doar primul modul, Etică și integritate academică (primele 7 săptămîni – 14 ore), în vreme ce la altele este obligatoriu și modulul de Conduita cercetării și scriere academică  (deci și celelalte 7 săptămîni – în total 14 săpt./28 ore).


OBLIGAȚII PENTRU PROMOVARE:
- prezență minim 50%;
- verificare în pre-sesiune printr-un proiect final, adică un eseu academic de 3 pagini standard (nu se dă examen).

B. MASTERAT - CURS OBLIGATORIU

Se vor efectua ambele module (Etică și integritate academică [EIA] + Conduita cercetării și scrierea academică [CCSA])

SERII:
1. MIERCURI 18:00-20:00, Amf. I. Bogdan (PROF. UNIV. BOGDAN ȘTEFĂNESCU)
2. MIERCURI 18:00-20:00, Amf. Twain (CONF. UNIV. DRAGOȘ IVANA)
3. LUNI 18:00-20:00, Amf. Bogdan (PROF. UNIV. BOGDAN ȘTEFĂNESCU)

OBLIGAȚII PENTRU PROMOVARE:
- prezență minim 50%
- verificare printr-un test-grilă din primul modul (EIA) și un proiect final (eseu academic de 3 pagini) pentru modulul al doilea (CCSA).
Alte detalii importante la CONDITII DE ABSOLVIRE SI TERMENE DE PREDARE (link).

No comments:

Post a Comment

ANUNȚ - CONECTARE ONLINE LA CURS (LICENȚĂ SERIA 1 - B. ȘTEFĂNESCU)

 CURS OPȚIONAL LICENȚĂ Dragi studenți ai seriei 1 (B. Ștefănescu), 1.  Puteți participa la acest curs începînd de marți 6 oct. 2020, ora 10,...